Accessy & Integra Intergrated

Accessy öppnar dörrar som är anslutna till passersystemet Integra.

Samarbetet mellan Accessy och SystemHouse Solutions gör att du nu snabbt och enkelt kan öppna dörrar med din mobil, detta genom att Accessy nu fungerar med passersystemet Integra.

Från Integra version 8.10 så stödjs smidig digital nyckelhantering genom integrering av Accessy. Accessys tjänst ger möjlighet att hantera låsstyrning i Integra på ett säkert och smidigt sätt med mobiltelefonen och är ett komplement till Integra passersystem.

”Integrationen mellan SystemHouse Solutions Integra och Accessy är utförd baserat på standardiserade API gränssnitt och ger möjligheten att använda mobiltelefoner som ett alternativ till att hantera tillfälliga passager i öppna entré- och coworkingområden”. Säger Jonas Ahlgren, Försäljningschef på SystemHouse Solutions.

Trenden med öppna system, färre nycklar och en övergång till fler smarta funktioner för passersystem växer sig allt starkare. Accessy är den första tjänsten med Integra som ger möjlighet att hantera låsstyrning från en mobiltelefon.

”Integra används av många kunder som söker efter en smidig nyckelhantering, däribland många universitet. Vi kommer nå ut på ett helt nytt sätt till Bravidas kunder som använder Integra”. Säger Håkan Eriksson, VD för Accessy.

För mer information, vänligen kontakta:

Håkan Eriksson

VD Accessy AB

Telefon: 070-567 89 89

E-post: hakan@accessy.se

Jonas Ahlgren

Försäljningschef på SystemHouse Solutions

Telefon: 070-350 77 52

E-post: jonas.ahlgren@systemhousesolutions.com