Accessy RCO Inegration

RCO Security i samarbete med Accessy.

RCO Security har varit först ut med att integrera med Accessys tjänst för att hantera lås med mobilen, en tjänst som lanserades den 13 oktober i år.

Öppna system, färre nycklar och en övergång till fler smarta funktioner är de största trenderna för passersystem i kommersiella fastigheter. Fastighetsägarna vill ha möjligheten att använda mobiltelefoner som ett alternativ till nycklar för att hantera tillfälliga passager.

”Det är fantastiskt roligt att samarbeta med RCO Security, en partner som ser samma sak som oss och vill skapa en smidig digital nyckelhantering. Det här samarbetet är det första steget mot att skapa en gemensam standard för digitala nycklar”. Säger Håkan Eriksson, vd på Accessy AB.

Accessys tjänst ger möjlighet att hantera lås på ett säkert och smidigt sätt med mobiltelefonen och är ett komplement till befintligt passersystem. Med sitt öppna system har RCO Security redan erbjudit ett antal framgångsrika kundinstallationer tillsammans med Accessy

”För oss på RCO Security är det här ett spännande samarbete och visar vad som är möjligt med vårt öppna system som bygger på API:er. Vårt samarbete gör att vi kan erbjuda en säker och smidig lösning till fastighetsbolag”. Säger Fredrik Sidhagen, vd på RCO Security AB.