What’s Happening2021-08-25T15:56:12+02:00

What’s happening at Accessy…

 • Nu på Apple Watch och Google Wear!

  Opening doors just got even more convenient. Accessy först ut att släppa versioner för både Apple Watch och Google Wear. Accessy flyttar nu in i de smarta klockorna och gör det möjligt att öppna anslutna dörrar direkt från din handled. Den nya [...]

 • Accessy & SimonsVoss Integration

  Nu är det dags att enas kring digital nyckelhantering!

  Nu är det dags att enas kring digital nyckelhantering! Världens äldsta kända lås hittades i Nineveh i nuvarande Irak. Det var cirka 6 000 år gammalt och nyckeln var av trä. Så småningom, för cirka 1 500 år sedan, utvecklade man lås och [...]

 • Accessy lanserar hantering av accesser till dörrar direkt i mobilen.

  Accessy lanserar hantering av accesser till dörrar direkt i mobilen. Accessy tar nu steget fullt ut och gör det möjligt att hantera accesser till dörrar genom mobiltelefonen. Med ett abonnemang fungerar mobilen nu som ett passersystem som gör det möjligt att styra vem som [...]

 • ”Vi har ett konkret nyckelproblem i branschen”

  https://youtu.be/jU7w4pjnvLE ”Vi har ett konkret nyckelproblem i branschen” 15 till 25 procent av fastighetsägarnas ärenden kopplade till hyresgäster handlar om nycklar. Det vill Accessy ändra på. Accessy ett gemensamt initiativ som initialt finansierats av Vasakronan, Castellum, Akademiska Hus, Fabege, Humlegården och Fastighetsägarna [...]

 • Telefonen får en nyckelroll

  Nu flyttar våra nycklar in i mobilen Telefonen får en nyckelroll Öppna dörren med mobilen. Eller använd en nyckel som endast fungerar i några timmar och som kommer som en inbjudan via telefonen. Det är framtidens sätt att öppna dörrar, enligt några av landets [...]

 • Accessy rekryterar ledande branschkompetens

  Martin Planvall och Michael Rehlin är helt överens om att Accessy visar vägen för framtidens digitala låshantering. Om ishockey har de däremot en bit kvar. Accessy rekryterar ledande branschkompetens Accessy har sedan lanseringen den 13 oktober 2020 vuxit rejält. Nu ansluter ytterligare två tunga [...]

 • Smart

  Smart säkerhet kan även betyda ”smidig säkerhet”. Med Accessy får användaren sin behörighet så fort den blivit godkänd av administratören. Digital nyckelhantering innebär ju att man inte behöver vänta på att bli tilldelad en fysisk tagg, kort eller nyckel. Så fort man får sin mobila nyckel är den redo att [...]

 • Sharing

  Digital nyckelhantering gör det lätt att ge behörighet till de som behöver det. Accessy underlättar att på ett smidigt sätt tilldela behörighet till rätt personer och på rätta tider. Visst kan man även i traditionella passersystem ge behörighet. Det som Accessy gör är att underlätta processen med ett enklare och [...]

 • Administration

  Att administrera mobila nycklar i Accessy är både enkelt och säkert. Du kan ge access både individuellt och i grupp. Vår webbportal har ett lättförståeligt gränssnitt men man kan även tilldela access till användare direkt via appen. Vill man, kan man även överlåta till användaren att själv begära behörighet. Naturligtvis [...]

 • ASSA ABLOY Opening Solutions & Accessy

  ASSA ABLOY Opening Solutions & Accessy

  ASSA ABLOY Opening Solution erbjuder ytterligare en lösning för att öppna dörrar nyckelfritt. Nu integreras Aptus passersystem med Accessys mobila nyckeltjänst. ASSA ABLOY Opening Solutions passersystem Aptus och Accessy öppnar upp fastigheter och städer. ASSA ABLOY Opening Solution erbjuder ytterligare en lösning för [...]

Blog

Smart

juli 29th, 2021|Blog|

Smart säkerhet kan även betyda ”smidig säkerhet”. Med Accessy får användaren sin behörighet så fort den blivit godkänd av administratören. Digital nyckelhantering innebär ju att man inte behöver vänta på att bli tilldelad en fysisk tagg, kort eller nyckel. Så fort man får sin mobila nyckel är den redo att användas.

Eftersom all behörighet måste godkännas först, har man ett säkert system där man har koll på vem som har behörighet till vad. Allt sker i en och samma portal, oavsett om man har ett eller flera underliggande passersystem som är integrerade mot Accessy. All kommunikation är naturligtvis digitalt krypterat.

Skulle man behöva säga upp en behörighet i förtid, slår även detta igenom omgående. Som en bonus behöver man inte vänta på att få tillbaka något passerkort eller nyckel och behöver således inget externt register över innehav heller. Det är smart säkerhet!

Sharing

juli 22nd, 2021|Blog|

Digital nyckelhantering gör det lätt att ge behörighet till de som behöver det. Accessy underlättar att på ett smidigt sätt tilldela behörighet till rätt personer och på rätta tider.

Visst kan man även i traditionella passersystem ge behörighet. Det som Accessy gör är att underlätta processen med ett enklare och mer renodlat gränssnitt som är lätt att förstå för både administratörer och användare. Dessutom behöver man inte vänta på att bli tilldelad ett passerkort eller nyckel utan behörigheten börjar gälla så fort administratören har tryckt OK och behörigheten dyker upp i användarens mobil.

Mobila nycklar gör det även smidigt och säkert att administrera behörighet. Man behöver inte längre oroa sig för borttappade nycklar. När behovet för access har upphört kan man enkelt och smidigt spärra behörigheter med omedelbar verkan. Naturligtvis kan man redan från början även sätta ett från- och tilldatum när behörigheter ska vara giltig.

Ett enkelt och intuitivt gränssnitt, både i mobilen och som webbportal, gör det smidigt att administrera behörighet. På både kort och lång sikt blir det väldigt kostnadseffektivt och säkert med digitala nycklar jämfört med fysisk motsvarighet.

Administration

juli 15th, 2021|Blog|

Att administrera mobila nycklar i Accessy är både enkelt och säkert. Du kan ge access både individuellt och i grupp. Vår webbportal har ett lättförståeligt gränssnitt men man kan även tilldela access till användare direkt via appen.

Vill man, kan man även överlåta till användaren att själv begära behörighet. Naturligtvis måste en administratör fortfarande godkänna begäran. På så sätt får man ett smart, smidigt och samtidigt säkert system.

Function

juli 8th, 2021|Blog|

Man behöver nödvändigtvis inte ha ett traditionellt passersystem för att kunna hantera digitala nycklar med Accessy. Med fristående uppkopplade styrenheter som kopplas direkt till låset i dörren, kan man utnyttja smart säkerhet och digital nyckelhantering även utan ett passersystem.

Skulle man redan ha ett vanligt passersystem, går det utan problem att komplettera med våra styrenheter – även på dörrar som inte är kopplade till passersystemet. Gränssnittet i Accessy skiljer sig inte åt, oavsett vad det är som i bakgrunden styr dörren.

Detta gör det enkelt och säkert att administrera behörighet i hela fastighetsbeståndet – även för ytor som i dagsläget alltså inte har något passersystem.

Integration

juli 1st, 2021|Blog|

Accessy kan redan integreras med de flesta ledande passersystem på marknaden. För fastighetsägare innebär detta att de kan integrera samtliga passersystem till en enda lösning. För användaren innebär det mindre taggar, nycklar och kort i fickan.

Gränssnittet i Accessy skiljer sig inte åt, oavsett vilket eller vilka passersystem man väljer att integrera. För både administratör och användare ser det likadant ut vilket alltså underlättar både administration och användande.

För att administrera behörighet i form av digitala nycklar har man alltså bara ett smidigt och lätt gränssnitt att förehålla sig till. Med andra ord behöver man inte tilldela access i samtliga av de passersystem man kan tänkas ha i sitt bestånd utan allting administreras i stället från Accessy. Digital nyckelhantering är smart säkerhet.

Access

juni 8th, 2021|Blog|

Med Accessy kan användarna själv begära behörighet. En administratör måste därefter godkänna förfrågan. Fördelen är ett system med smart säkerhet där administrationen minskar. De flesta traditionella passersystem saknar denna funktion varför Accessy kan vara ett utmärkt komplement för att minsta arbetsbördan.

Både användare och administratörer får i stället ett enda enkelt och smidigt gränssnitt, oavsett vilket eller vilka passersystem som jobbar i bakgrunden.

På detta sätt skapar man en smart säkerhet där digitala nycklar både kan tilldelas direkt av administratör eller efterfrågas av användaren själv.

Press Releases

Other Media

Accessy in two minutes

Mobile phone is the key to entire property

Accessy & Vanderbilt

Accessy & SimonsVoss

Accessy - easy installation

Go to Top