Jobba med oss!

I Malmö har vi handplockat ett gäng med gedigen erfarenhet inom IT som designar, implementerar och testar nya funktioner i vår tjänst. Vårt arbetssätt är agilt och vi jobbar i små team där allas kompetens och kreativitet tas till vara. Vi är en brokig skara med tveksam humor och stort engagemang, vare sig det handlar om vårt arbete, familjeliv eller vad man skall äta till lunch.

Hos oss är du med och bygger upp vårt företag. Här får du stort inflytande och med det också ett ansvar för kvalitén på vår tjänst, men också hur vi tillsammans utvecklas över tid. Detta är inte något för alla, det är vi medvetna om, men när det är rätt så är det lätt.

  • Flexibel arbetsmiljö
  • Öppen kommunikation

  • Kreativt, roligt och dynamiskt

  • Gemensamt lärande

  • Utbyte av kunskap

  • Uppskattar våra olikheter

  • Förtroende och ansvar

  • Integritet och omtanke

  • Investerade i människor

Just nu söker vi…

Backendutvecklare

Malmö / Sweden

Backendutvecklare

Malmö / Sweden

Att vara backend-utvecklare hos Accessy är lite utöver det vanliga.

Hos oss är du högst delaktig i utvecklandet av vår produkt och du är med och påverkar hela vägen från kravbearbetning till release. För oss är samarbete en självklarhet, du gillar att jobba nära ditt team. Vi tycker också att det är viktigt att vårda och bibehålla en prestigelös och kamratlig atmosfär, dela kunskap, och hjälpa varandra när det behövs.

Vi lägger stor vikt vid att leverera och föra produkten framåt. Teknikfokus kretsar kring att nå mål och fungera som ett produktivt verktyg i arbete, oavsett om det är det nya heta eller det gamla hederliga så finns en tydlig koppling mellan verksamhet och teknikval.

Vi som jobbar med backend idag älskar problemlösning och nu söker vi en likasinnad, nyfiken utvecklare som är bekväm med några av följande tekniker: Microservices, Event-driven architecture, Spring Boot, Docker, Kubernetes,Kafka,Neo4j,Postgresql, GitLab

Ansök eller kontakta oss med frågor på team@accessy.se

Frontend-utvecklare

Malmö / Sweden

Frontend-utvecklare

Malmö / Sweden

Vi söker dig med några års erfarenhet av utveckling och goda kunskaper i React som vill jobba med front-end i ett mindre bolag.

Vår front-end tas fram i tätt samarbete med personer inom UI/UX och test. Du får stor frihet i ditt arbete och vi förväntar oss att du är självgående och kan driva arbetet på egen hand. Samtidigt behöver du vara en lagspelare då vårt arbetssätt bygger på att vi jobbar i team och hjälper varandra när det behövs. Det är fullt fokus på att leverera ny funktionalitet så vi håller ett högt tempo och därför är vi också måna om att uppmärksamma våra framsteg och fira när tillfälle ges.

Förutom att du gillar att jobba med UI och har ett bra designtänk så behöver du även vara bekväm med och ha erfarenhet av följande stack: React.J, Material-UI, Styled-Components, Redux-Saga, Cypress, GitLab.

Ansök eller kontakta oss med frågor på team@accessy.se